baru keluar wad

7:16 PM


Salam..

maaf sebab dah lama tak update blog..

memang dah rindu giler aku dengab blogging nie..

nie pon baru je sampai bilik petang tadi..baru discharge dari wad..nasib baik dekat je dengan hospital..

nielah 1st time dalam hidup aku masuk hospital dan dah faham dengan perasaan dan pengalaman menjadi pesakit tu..

oklah, aku tak nak update panjang sangat..tangan masih sengal-2 sebab bekas branula tu..pedih sangatt..huhu..

doakan aku cepat sembuh tau..belum baik sepenuhnya lagi nie..

esok ingat nak balik Penang beberapa hari jap..nasib baik ada MC..

minggu depan dah study week..terpaksa balik sini semula untuk belajar dan 24 sept nie dah exam..

doakan aku ye ! thanks..

p/s : emel pon tak sempat nak buka..baru nak balas slow-2 kejap lagi..


You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. oh. patutla x update2 blog. (>________<)" Semoga cepat sembuh Syu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..tu la psl..takde mood nak update..thanks lin..

      Delete
  2. semoga cepat sembuh dan gudluck for ur exam

    ReplyDelete
  3. Ala kesiannya dia. Adah sembuh belum, ni. Get well soon, ya

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..