balik Penang

2:31 PM


Salam..

Aku akan bertolak balik ke Penang kejap lagi..
Minggu nie last week posting dan dah tak ada kelas dah lepas nie sebab next week kan study week.
Lagipun aku dah dapat MC sampai hari Jumaat nie..

So, tak perlu risau lagi, boleh balik dengan tenang..
Aku balik penang pon sekejap je kot, sampai hari ahad nie..
Kalau lama-2 kat rumah takut tak sempat nak study pulak..

Sakit aku belum baik sepenuhnya lagi dan mungkin bila di rumah nanti akan bertambah baik..manalah tau kan..insyaAllah..
Jadi blog nie akan dibiarkan sunyi tak berupdate selama beberapa hari lagi..
Doakan aku selamat sampai penang ye..

Bye!

 p/s : harap-2 sampai stesen bas nanti tiket ada terus..tak payah nak tunggu lama sangat..


You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. WELCOME BACK to Penang XD
    kitrong pon esok kena g kepala batas :(

    ReplyDelete
  2. sakit ape dik?...pepun mg cepat2 sembuh!

    ReplyDelete
  3. Semoga selamat sepanjang perjalanan pergi dan pulang... ambil masa terluang untuk berehat yer...

    ReplyDelete
  4. Hai saya singgah..dan follow blog kamu ^_^ salam kenal..

    saya share : http://www.sofinahlamudin.com/2012/09/segmen-wwwsofinahlamudincom-bila-aku.html. kalau sudi, join la segmen saya.

    selamat berblogging yang mantap! ^_^

    ReplyDelete
  5. Salam Syu...slmt bercuti & semoga cepat sembuh ya.Aminnn
    Penang?Bestnyaaa...tahun lps k.atie g ngan kluarga..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..