Tony Moly Tomatox Mask

9:48 PM


Salam..


Jom dapatkan TOMATOX TRIAL PACK sekarang!
Hanya dari RM10/4pcs!!

Brightening, tightening, smoothing your skin!



 Tomatox Review



another review, 



jom dapatkan sekarang ! harga pon murah nie.

PRICE: RM10/4pcs ONLY!!

or  

 RM3/pc
postage: RM3(pos eskpress)







You Might Also Like

12 kata-kata yang comel~

  1. Sis, kalau tomatox yg 80g tu rm?

    ReplyDelete
  2. Akak, yg 80g tu isi dalam tu ade tak black pearl mcm biji2 warne hitam tu?

    ReplyDelete
  3. Akak, yg 80g tu, isi dalam bekas tomatox tu kan ade cream die kan n ade tak black pearl mcm biji2 hitam tu dalam tu? n still have?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde..sme je mcm yg kecik punye tu jgk..yup, still ada..

      Delete
  4. Akak, yg 80g tu isi dalam tu ade tak black pearl mcm biji2 warne hitam tu?

    ReplyDelete
  5. Akak, ada lagi ke trial tomato pax ni

    ReplyDelete
  6. Akak, ada lagi ke trial tomato pax ni

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..