SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by mrpetak.com

1:07 AM

Salam..



 klik banner utk join..


'pengalaman ketika puasa yang tak dapat dilupakan adalah masa darjah 6 kalau tak salah..masa tu tolong jiran/sedara berniaga dekat bazaar berdekatan rumah..time berbuka tu makan simple2 je tapi mengeyangkan..balik rumah terus pergi main kejar-2,etc..maklumlah, tak berapa nak matang lagi time tu..memang pengalaman yang tak dapat dilupakan lahhh..seronok sangat dapat berniaga di bazaar yang meriah tu..'


Tarikh Tutup : Akhir Bulan Ramadhan 

-selamat berpuasa-



You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. Niaga Pasar Ramadhan memang best, MJ pun niaga sekarang ni :D

    ReplyDelete
  2. Wah cerianya blog adik sorg ni ye :-).. Selamat berblog

    ReplyDelete
  3. Kalau ga salah mengartikan, ini adalah Kartu Ucapan Hari Raya Idul Fitri ya..?
    Salam kenal dik dari saya di Indonesia...Salam Ramadhan

    ReplyDelete
  4. darjah 6 dah mula berniaga, memang pengalaman terbaik. good luck untuk peserta GA.

    ReplyDelete
  5. Salam...taqiee dr segmen yg sama
    salam ramadhan...:)
    jom terjah kawn2 lain plak..tgok kisah diorang jom...:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, is buat kunjungan balas, dari segmen yang sama dari MRPetak.

    Is update cerita pengalaman puasa is yang tak leh is lupa, jangan lupa baca ok?

    Selamat Menjalani Ibadat Puasa Dan Selamat Bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..