Restock | PROMOSI BEDAK ARAB : Free Eyeliner

9:32 PM



Salam..

Alhamdulillah, stok bedak arab yang sebelum nie dah habis dijual..

dan berita gembira, aku dah restokkan bedak arab semula..

yang besnye, still ada FREE GIFT --> Celak Arab / Eyeliner .




tapi untuk sehari sahaja okeh..

bayaran pulak perlu dibuat selewat-2nya pagi esok..

sebab petang esok aku nak pergi pos..esok adalah postage terakhir sebelum raya..kalau nak sebelum raya, kenalah beli ye..kalau tak, selepas raya baru dapat..

 CEPAT TAU !  kali nie pon  LIMITED STOCK  !



PROMOSI RAYA-BEDAK ARAB

BEDAK ARAB + FREE EYELINER = RM57 Only 
(harga asal - Rm68 w/out FREE GIFT)

+

Postage fee : Rm6 (Semenanjung) , Rm9 (Sabah&Swak)

so, total = Rm63 (Semenanjung) &  Rm66 (Sabah&Swak)


CARA ORDER

kalau berminat, boleh emel dekat aku :

syuhadasalleh@gmail.com

dan lengkapkan maklumat di bawah nie ye..


Nama :
Alamat :
No hp :
Item: Bedak Arab Russet
Kuantiti :


Bayaran : Maybank (no akaun akan diberikan selepas confirm order)




*  SERIOUS BUYER ONLY*



You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. Tuk kulit muka berminyak sesuai tak syu..

    ReplyDelete
  2. menarik offer ni... tp sis mcm dah trlebih budget shopping... huhuu... nnti2 buat lg offer ni yer ;)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..