Ra One

12:25 AM

Salam..

baru je lepas tengok citer hindustan kat Tv3 tajuk Ra One..

ingatkan tak best sebab tak logik sangat time tengok iklan..
dah dekat separuh citer tu ditayangkan baru aku tengok..

boleh tahan jugak la jalan citer dia..jarang citer hindustan genre macam nie..kalau korang tak sempat tengok, bolelah tengok online kot..search je, nanti jumpalah link dia..hehe

p/s: nak upload gambar tak bleh internet slow sgt..huhu

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..