love beyond frontier thai drama

10:13 AM

Salam..

pagi semalam saja buka ntv7, kot2 ada drama best ke..
tengok ada drama thai..tajuk dia love beyond frontier..sekali pandang intro nampak mcm ada 2 watak je (hero&heroin).. rupa-rupanya ada 4 watak..muka hero2 dan heroin2 lebih kurang sama..tengok dua tiga pat kali baru perasan diorang bukan orang yg sama..patutlah tetiba scene nie pastu ke scene nie pulak..haha..

tak sure episod berapa dah yg ditayangkan kat tv, rasa macam belas2 kot..search kat google drama nie mula pd tahun 2008 .. dan ada musim ke 2 pulak tahun 2009..
lepas tu tgk watak pulak..rupa2nya hero dan hero adalah adik beradik..patutla muka pon lebih kurang sama jer..

jalan citer macam nenarik..hari nie nak tengok lagi..kalau aku rasa best lagi, bolehlah sambung tengok online pulak nanti..kat rumah line celcom x bape laju..balik tengok kat KL  
nantilah..hehe..citer nie ada kat ntv7 pukul 10 pagi..setiap isnin sampai jumaat kot..













You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. nak tgk jugak lah..akak tengah minat tgk bride of the sun..korean drama tu, best plak :)

    ReplyDelete
  2. mcm ne nk download crita love beyond frontier??

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..