episod akhir Dejavu di Kinabalu

9:21 PM


Salam..




 korang tengok ke episod akhir Dejavu di Kinabalu ?

aku tak sempat tengok pon..dah lama tak follow citer tu..kalau dekat rumah, memang layan lah jugak..

kat hostel takde tv, so tak tengoklah..

aku just baca review blogger tentang episod akhir Dejavu di Kinabalu ..

bolehlah tengok blog-blog di bawah kalau nak tau kesudahan drama nie..

tak sure la happy ending ke tak..Nadira kawen dengan Bazli akhirnya..







You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. Tq Syu utk backlink kan ke blog sy... ;)
    bg saye, tak hepi ending...sbb nak dgn ammar gak..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. wc nadot..itu la, x sure la sama ada hepi ending o tak..nsib baik x folo sgt drama nie, kalau x msti frust..hehe.

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..