dah join Says.my ke?

11:41 PM





Salam..

korang dah join ke Says.my ?

rugi kalau tak join tau..dah lah join secara percuma..lepas tu boleh buat income daripada internet pulak tu..HEHE..

dan yang besnye, Says.my turut buat Giveaway sempena Ramadhan nie tau.. 

just nak share income aku setakat nie..

after cashout kali ke -1 di sini..




'Untuk menyambut Hari Raya ini, SAYS akan memberi DUIT RAYA RM5 untuk setiap rakan kamu mengajak untuk menyertai SAYS. Invitelah sekarang: http://says.com/my/referral '


kalau korang dah join, boleh ajak kawan-kawan korang join jugak ye..lepas tu kalau diorang join, automatik korang akan dapat duit raya Rm5 dari  Says.my sebelum nie Rm1 je tau..

1 klik = Rm0.20 ..sekarang nie banyak pulak kempen yang 1 klik = Rm0.40 ..banyak tu..sikit sikit, lama lama boleh jadi bukit..kali nie nak tunggu banyak sikit, baru nak cashout pulak..

oklah, kalau korang baik hati, boleh jenguk mana-mana kempen yang korang berkenan ok.




p/s : tak tau nak update pasal ape, so update pasal says.my jelah..sekarang nie mengira waktu untuk balik beraya di kampung..yeah !!


You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..