busy

12:08 AM


Salam..




Alhamdulillah, dah selamat sampai ke KL petang tadi..

walaupun berat hati nak tinggalkan rumah , terpaksa jugaklah..

dah lama tak balik lambat daripada cuti..selalunya hari jumaat/sabtu dah sampai KL..

kali nie petang ahad baru sampai..nie pon tak puas nak bercuti lagi..menunggu cuti seterusnya --> bulan oktober (lepas final exam) huhu..

balik tadi singgah Times Square (TS) jap..singgah beli barang..sambil tu makan kat sana sekali sebab kafe kolej tak buka lagi.. lama benor diorang bercuti..

sampai kolej dalam pukul 8.30 malam macam tu..agak penat dan mengantuk..tapi terpaksa gagahkan diri untuk siapkan case write up..dah siap actually just nak kena salin semula (tulis tangan)..

tak sempat nak rehat2 jap..sampai kolej terus buat kerja..nie sebab time cuti memang cuti sehabis-habisnya..malas nak siapkan case write up..nak enjoy dan relax puas-puas kat rumah..

oklah, tangan dah tak kebas sangat..nak sambung tulis balik..esok dah kena hantar...huhu..memang selalu sangat buat kerja last minit..padan muka sendiri..

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..