zoShare - Program yang sama macam Says.my dan Churp2.

4:04 AM


Salam..

aku baru je join zoShare nie..rasanya program nie baru lagi kot..

sebab tak ramai lagi yang tau..

 zoShare nie sama macam Says.my dan Churpchurp..mesti ramai yang tau kann..



dan yang besnye, bila korang daftar je, automatik dapat Rm5 dalam akaun korang..

korang boleh daftar melalui akaun facebook, google plus dan jugak twitter..




aku saja je join, sebab tak rugi apa pon..

sambil sambil on9, boleh share kempen tu di facebook, blog atau twitter..

mudah je kan?


 CARA UNTUK DAFTAR






2.  Lepas tu Klik  
 



3. Boleh daftar guna Facebook / Twitter /Google Plus

 


4. Dah daftar, dah boleh terus share iklan, just klik kat gambar macam di bawah nie



- setiap 1 iklan bernilai rm0.20 per unique click -


aku tak sure sama ada program nie scam atau tak , sebab ianya baru lagi.. rasanya belum ada yang cash out..

nanti kalau dah cukup amount untuk cashout (Rm20 Rm40 minimum untuk cashout), aku akan kongsikan di sini buktinya..

so, jomlah daftar..banyak kempen yang boleh di'share'..

banyak kan? setakat nie ada lapan kempen..


update **


earning latest (26/7/2012)


oklah, yang tu aje nak bagitau..

selamat mencuba & selamat berpuasa ..


some pics credit to : http://ieyzaafieyna92.blogspot.com

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. 1st time dengaq pasal ni, boleh la daftar tengok..heheee

    TQ Syu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..syu pon bru je tau psal nie..hehe..daftar, jgn x daftar MJ..

      Delete
  2. nak tanya , macam mana earning tu naik ? :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..