Segmen : Saya nak Kad Raya dari YUYU

12:44 AM


Salam..

 klik banner utk join.

Syarat pon tak susah... Korang just buat entry, letak banner gedabak kat atas ni.. then, cakap saya nak kad raya dari yuyu!! 
 
'Seramai 15 orang akan dapat kad raya dari yuyu
Kalau lebih dari 50 orang yang join.. Kad raya yuyu akan tambah jadi 20 kad..'

so,jomlah join..


p/s : esok pagi ada klinik dan petang ada SGD (small group discussion) ..lepas tu, cepat je masa berlalu dan sudah boleh berbuka ! HEHE..


 


You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. TQ dear join.. insyallah rezeki awak k.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen yang sama..done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-nak-kad-raya-dari-yuyu.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..