Saya Blogger dari Penang

8:32 PM


Salam..

aku join segmen nie sebab Nurul yang cun tag aku..HEHE..

 klik banner utk join..

Saya Blogger dari Penang .. memang aku 100% from Penang..family aku, family parents aku semuanya berasal dari Penang..

saya bangga menjadi anak Penang ! *tetiba*

aku pulak nak tag Suzlin ..




You Might Also Like

23 kata-kata yang comel~

  1. ayu kpg kt penang gk..area mana dear,ayu kt bm..hehe..tq join segmen ayu..t ayu updates warna biru ya ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  2. hi org penang! Cendol org perak! suke sgt pegi penang..boleh pekena nasi kandaq beratoq..hahaha

    ReplyDelete
  3. ayu dah updates senarai baru jom tengok,takut tercicir ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan ^_^
    kte dri segmen yg sme..
    ain blogger sarawak..heheheh
    jenguk n folo cnie :)
    ada ksemptan meh jenguk cnie hehehe
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.. singgah sini.. jemput la ke blog saya pula.. =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  6. hye..sya blogger dri sandakan sabah..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  7. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  8. sheda pon join. blogger perak. salam perkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. Dari segmen yang same :)

    done follow kamu ;)

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  13. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  14. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    segmen yg sama..dari Penang gak..singgah & follow terus.

    ReplyDelete
  15. follow cini dari segmen yang sama :) salam ramadhan ye...jemput singgah ke DuniamashaworlD :)

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  17. follow.. ^_^ saya dari kedah.. =)

    ReplyDelete
  18. singgah n follow dr segmen yg sma

    http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  19. hye2 terbang dari selangor terjah blogger penang ni..

    selamat berpuasa..:D

    http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..