hadiah-2 yang dapat masa event mychef

11:35 PM



Salam..

Alhamdulillah, baru aje balik dari event MyChef yang dianjurkan oleh Kak Ida dan ditaja oleh Restoran Rebung ..

Sangat best..1st time datang event blogger macam nie..dapat berkenalan dengan ramai blogger-2 melalui event nie..

tapi, tak mau update pasal tu lagi..nantikan entri seterusnya ye..

just nak buat short update mengenai hadiah-2 yang telah aku dapat masa event tadi..

terima kasih banyak-2 diucapkan kepada penaja yang sudi memberi hadiah nie..

Antaranya :~





so, jom tengok hadiah-2 yang aku dapat tadi..

banyak jugak nie..

kesemua hadiah-2 nya..


jom zoom satu-2 pulak..

Hadiah daripada Kak Ida.



Produk MyChef ..



Produk BABAS
..


syu (macam tak sopan pulak bahasakan aku..hehe..) nak ucapkan terima kasih jugak dekat Kak Zurina yang sudi hantarkan kami balik ke HUKM tadi..thanks tau akak..

dan nak cakap, seronok giler jumpa korang semua tadi..termasuk Mychef sekali..


bye!



p/s : kualiti gambar kurang memuaskan..huhu..


You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. Dear~ seronok dapat kenal Syuhada Salleh in person. Nanti tag kita kat FB k? (^____________^)


    psstt..pm no fon please~

    ReplyDelete
  2. tetibe lapar tengok babas ni.. :P

    ReplyDelete
  3. seronokkkkkkkkkkkkkkk sangat, kannnnnnnnnnnn!!

    ReplyDelete
  4. Kak zefa dah baca entry ni mlm td jugak. tp tak sempat nak komen. Memang sgt lah best.. :D

    ps: ingat tak pesanan tok mail mlm tadi? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh,mesti dah penat sgt smlm tu..hehe..syu pon lpas update blog trus je tido..

      p/s: erm..mestilah ingat..pesanan berharga tu..bleh dijdkan panduan..smlm kak zefa smbung smbg topik tu lg ke? topik hangat tu..hehe

      Delete
    2. wa~ pesanan apa tu. kongsi sket. huhuhu.

      Delete
  5. hehe...pesanan dr chef ismail...mcm menarik tu...bole la kongsi2kan kt cni!...;) pepun sama2 syu.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..