myChef - The Gourmet Blog Challenge

9:13 PM


Salam..




myChef telah menganjurkan satu contest menarik iaitu myChef  - The Gourmet Blog Challenge yang akan bermula pada 1 Ogos sehingga 31 Ogos 2012..

so, sape yang minat masak dan suka modified makanan, haaa..joinlah contest nie..

hadiah dia sangat-sangatlah MASYUKKKK ! 

RM 18 000 tu..


kalau korang nak tengok contoh, boleh tengok di sini....sini....dan sini...



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN






CARA UNTUK SERTAI






bagi yang nak tau pasal produk myChef atau mengenai contest nie, boleh ke blog atau fb mereka di bawah ni..




tapi, sebelum tu..jangan lupa beli produk myChef dulu tau..ada 14 jenis menu yang best..tak rugi pon kalau beli..memang sedap dan boleh masuk contest jugak..memang best !


semoga berjaya !




You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. Wah, macam best aje. Rasa mahu join contest tu. hehe.

    Salam kenal. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la..try lah join..mne tau ada rezeki awk..

      salam kenal jgk ^_^

      Delete
  2. wah syu...byk join contest ya...bgus2...nti kongsi hadiah...eheh..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..taklah..syu x join lg contest nie..kak zurina join lah..ada rezeki leh menang..hehe..

      Delete
  3. wahh cm syiokk aje.. nak try lah.. tapi xyakin..huhuhu
    salam kenal syuhada.. igt scha x? yg kat brisik hari tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe scha..yg pnting try..nnti bleh syu tlong promot gmbr tu..hehe..

      ingat2..x smpat ke blog scha hari tu..cmne leh jumpa blog syu? hehe

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..