Majlis Wowww 1001 Giveaway | Restoran Rebung Chef Ismail

5:40 PM


Salam..

Pada hari Sabtu malam yang lepas (14/7/12), Majlis Penyampaian Hadiah Wowww 1001 Giveaway ataupon Event myChef telah diadakan di Restoran Rebung Chef Ismail, Bangsar..

majlis dijangka bermula pada pukul 6 petang ..aku sampai agak awal lebih kurang pukul 5.45 macam tu..masa tu takde blogger lain lagi yang sampai..

tak sampai 5 minit kemudian, blogger Suzlin pon sampai juga..dari Ipoh ke sini kot..agak jauh jugak la..nielah 1st time aku kenal dengan Suzlin..sebelum nie just pernah pergi blog dia je, tapi hari tu dapat juga jumpa..

sementara tak tau nak buat apa tu, sempatlah juga ambil gambar di Restoran Rebung nie..agak luas jugak lah..yang paling best, surau pon ada di sebelah restoran nie..senang kalau nak solat..

sebelum tu, jom tengok gambar-2 yang aku amik..


 meja-2 di bahagian luar restoran..






bahagian dalam restoran ..


pukul 6 lebih macam tu, barulah sorang-2 blogger lain yang datang .. Antaranya : 



dan orang yang ditunggu-tunggu pon sampai iaitu Kak Ida penganjur Wowww 1001 Giveaway ..
sempat juga kitorang memperkenalkan diri masing masing dan sembang serba sedikit..

kemudian,waktu makan..!! lepas dah siap solat dulu, baru makan..HEHE..
tapi, aku lupa snap gambar makanan la..terus makan jer..banyak giler makanan kat sini..semuanya sedap-2..
 kalau korang nak tengok gambar makanan, boleh tengok kat blog Nurul

 pinjam gambar dari blog Nurul

selepas dah makan (sambil-2 tu pon still makan lagi sebenarnya) tibalah acara yang paling dinanti-nantikan..penyampaian hadiah kepada blogger bertuah yang dah join Wowww 1001 Giveaway .. sebelum tu kitorang dah diberi kertas untuk tulis nama dan nombor hadiah pilihan kita..boleh pilih sebanyak 3 hadiah..

tahniah kepada yang memenangi Piemaker ! hanya 4 blogger bertuah sahaja yang berjaya memiliki Piemaker yang diidamkan oleh semua blogger yang masuk Wowww 1001 Giveaway nie..dan aku bukan antara yang bertuah tu..namun aku tetap bersyukur, banyak hadiah yang aku dapat malam tu..gembira sangat..


ok, setakat itu ajelah yang aku nak storykan..penat dah menaip nie..malam tu juga aku dapat bertemu dengan chef-chef terkenal Malaysia seperti Dato' Chef Ismail, Chef Dr. Ezani, Chef Zam, Chef Florence.









Dr Ezani & Me .


Dato' Chef Ismail, Suzlin , Jimah (kawan aku)


tak lupa juga blogger famous Bro Framestone & Blogger Ariffshah ..

gembira jumpa korang semua..walaupun ada yang sempat bertegur sapa je, tak sempat nak sembang panjang-2..

sampai sini sajalah entri aku..kalau nak tau lagi pasal event nie, korang boleh lah pergi ke blog -2 blogger di atas ye..


terima kasih kepada :

En Fairus, orang kuat myChef ..


Kak Ida & famili yang terlibat,

Kak Ida & me .


penaja-penaja : 


p/s : lega....dapat juga siapkan entri nie..HEHE.

You Might Also Like

16 kata-kata yang comel~

  1. Replies
    1. aah..mmg selesa sgt..mknan pon bykkkk..

      Delete
  2. Sangat meriah kan.. Ingat lagi kenangan kita semua.. ;)

    Syu nurul tag syu..

    http://www.siezuka.com/2012/07/saya-blogger-dari-kuala-terengganu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la..mmg sronok sgt..

      thanks tag syu ye..

      Delete
  3. kak su dtg bertandang baca entry nih :-) nice entry

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Mula2 sekali nak bgtau yg sy malu nak komen dkt blog2 yg femes mcm blog syuhada tp sbb kita mmg follower kkida, so nak ucap tahniah jugak pd syuhada ek. *jeles tengok syuhada dpt jumpa vvip nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..thanks komen kat blog syu ye sis..blog nie x femes pon..besa-2 je..dtg2lah slalu nnti..

      Delete
  5. bagusnya rajin pegi event :) mesti best kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh,takde lah..nie 1st time pegi event..sblum nie tak penah lg..aah,mmg best.

      Delete
  6. jangan lupa kami semua...biler lagi dapat jumpa agaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, x lupa..itu la, ada rezeki leh jumpa lg..

      Delete
  7. Tahniah kerana berjaya menjadi salah seorang pemenang GA WWOWWW 1001 Giveaway.. Saya tak sempat nak join GA tersebut..

    RM500 untuk dimenangi Di Blog Coretan Anuar

    ReplyDelete
  8. baru sempat mjenguk syuhada...seronok dpt jumpa malam tu...mg trus berukhuwah walaupun d alam maya...;)slmt bpuasa ya!!!

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..