Kuiz Terkumpul oleh shahriahnovelis

3:58 AM


Salam..

aku nak join contest/kuiz yang dianjurkan oleh shahriahnovelis.


 klik gambar untuk join..

ada 5 langkah perlu diikuti...KLIK SINI untuk lihat..

hadiah dia sangat-2lah menarik..banyak pulak tu.. KLIK SINI kalau nak tengok hadiah..

&

seterusnya....

KUMPUL KE SEMUA SOALAN KUIZ sehingga TARIKH ~TAMAT~


setakat nie dah ada 20 soalan kuiz rasanya... nak kena jawab cepat-cepat nie..maybe dah nak tamat contest nie..

dan yang besnye :~



sesiapa sahaja yang turut serta akan mendapat sekeping Book Mark Ice~Cream & Lolipop

*setiap penyertaan 1 keping seorang*


gudluck ~


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. Askum, dik okay akak akan linkkan blogs akak sebagai peserta, cek betul2 ya syarat dan terma 5 langkah tu adik dah buat ke semua? sebab tak nampak 5 link blogs akak kat tepi box blogs adik? sorry kalau akak tak perasan tq ya.. good luck!

    ReplyDelete
  2. wasalam, ok kak..syu mmg dah linkkan 5 blog akak kat tepi blog syu..bloglist best tu..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..