Jom Shopping Raya di Faceboutique !

6:40 PM

Salam..

hari nie dah masuk hari ke-5 kita semua berpuasa.. Alhamdulillah..

mesti ramai di antara kita yang dah cuak sebab baju raya, tudung raya dan segalanya berkaitan dengan raya yang kita tak beli lagi..

maklumlah, kerja setiap hari kan..takde masa nak keluar shopping..

TAPI..jangan risau !

aku nak cadangkan satu online shop yang sangat-sangatlah berbaloi untuk korang shopping sempena raya akan datang..

ianya adalah Faceboutique.com.my ..



' Tudung Online Terkini dan Fesyen Muslimah Online Terkini '


kenapa aku cadangkan Faceboutique.com.my  ?


1.  Pelbagai pilihan produk yang boleh dipilih ..

skirts, tudung, jubah dan banyak lagi. (tengok tu,koleksi hari raya pon ada)








2 . Pelbagai Kemudahan disediakan untuk pembeli ..



1- Fungsi subscriber : korang boleh daftar dan setiap latest product yang ada, korang akan tahu dulu..so, korang pasti takkan ketinggalan menggayakan fesyen terbaru masa kini ! HEHE ..


2- Question box : memudahkan korang untuk bertanya apa-apa jua soalan dengan pantas dan juga menrerima respon segera..



3. Penghantaran barang yang selamat dan cepat .

semua barang yang dibeli akan dipos/dihantar menggunakan POSLAJU ..



 4. Korang pergilah tengok sendiri ye..HEHE..




risaulah, takut saiz tak muat .
takpe, jangan risau ! kalau nak try saiz,  korang juga boleh pergi ke Faceboutique sendiri ye..

Faceboutique
No 57-1 Jalan Pju 5/21
The Strand Kota Damansara
47810 , Petaling Jaya Selangor
603 6151 6141



selamat bershopping ye !


Terima Kasih penganjur dan penaja peraduan ini (Penganjur : AzwanAnuar.com | Penaja Utama : faceboutique.com.my | Penaja Bersama : hairlosstreatment-tips.com



You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. terima kasih kerana menyertai cabaran ini. nama anda telah di update dalam senarai peserta. rujuk di faceboutique.com.my/blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh, same2..orait, nnti sy jenguk..

      Delete
  2. Kak Nur jarang nak shopping online.. Lebih suka beli dan cuba sendiri baju tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh..takpe kak nur, yg nie bleh ke butik jgk..dia ada butik dan on9 shop..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..