Bermarathon siapkan Kuiz Terkumpul oleh shahriahnovelis

10:56 PM


Salam..

seperti yang korang tahu, aku ada join Kuiz Terkumpul oleh shahriahnovelis baru-baru nie..

dan kuiz nie telah tamat pada 28 Julai yang lepas..

tapi, masa untuk menghantar kuiz diberi sehingga 1 Ogos 2012 aka esok..

so, malam nie aku bermarathon mencari jawapan kuiz di 5 buah blog Kak Shahriah..




dah lah satu jawapan pon tak cari lagi..

nasib baik soalan soalan dia senang juga dan soalan & jawapan boleh dicari di Facebook Shahriah Abdullah Masterchef Malaysia  bagi yang tertinggal jauh macam aku nie..

setakat nie dah hampir siap, lagi beberapa jawapan yang perlu dicari..

agak rugi bgi korang yang tak join..sebab asal join je akan dapat saguhati seperti di bawah :


1. Sekeping book mark setiap peserta 

2. Sekeping Portfolio Shahriah Abdullah siap bertanda tangan sekali 


3. Sekeping kad raya 


4. Sepasang bamboo Chopstick dari China 


5. Keychain Untuk Setiap peserta 


6. ??



best kan? ada 6 hadiah sbg saguhati utk setiap peserta..






oklah, just nak tulis pasal nie aje..currently , not feeling well..sakit tekak dan selsema..nie mesti sebab asyik minum ais je time buka puasa..HUHU..tak sabar nak balik rumah raya nie..



You Might Also Like

8 kata-kata yang comel~

  1. wahh , kiera pon join kuiz kak sha , alhamdunillah selesai bermarathon :D , cepat-2 syuhada . esok jaa last antar jawapan ,, ops , nak bgtao . awak tak send detail lagi untuk segmen bloglist dan teka wajah tu , sila antar yea :D

    ReplyDelete
  2. antar kt fanpage kiera jelha yea

    http://www.facebook.com/pages/kiera-photographercom/162601787142171

    ReplyDelete
  3. kesiannya, tak sihat ya, kurangkan ais dalam minuman okeh.. Akak pun join GA tu, hehe. Bestkan.. tapi migrain scroll up scroll down, ekeke

    ReplyDelete
  4. gud luck.. moga cepat sembuh ya

    ReplyDelete
  5. good luck
    salam kenal dan follow dari kuiz kak sha juga =)

    lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..gud luck jgk dan slm kenal..smoga bjaya ye..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..