wowww 1001 giveaway

11:53 PM


INI ADALAH ENTRY MELEKAT..SILA SCROLL DOWN UNTUK ENTRY-2 BARU..TQ


Salam..

giveaway nie dianjurkan oleh kak ida pemilik blog koleksi1001resepi ..



kat situ banyak betul resepi yang best-2..sape yang suka memasak tu wajiblah terjah blog nie.

 tapi, aku bukan nak citer pasal resepi-2 tu..

aku nak join wowww 1001 giveaway .

caranya mudah je..korang boleh tengok nanti..

just nak ajak korang like sponsor-2 wowww 1001 giveaway nie..


SPONSOR DAH HADIAH


1.



semua yang namanye tersenarai dalam top ten di atas akan menerima satu dozen (12 kotak) of  MyChef ready meals product...cara nak collect tu kita cerita kemudian yek!


 2.



juga produk Baba's...iaitu rempah ratus dan sebagainya...tajaan Baba's...nanti kkida akan share gambar-gambar product ini kemudian...


3.



jutaan terima kasih kepada Boss Jutawan Tours iaitu Dato' Burn kerana beliaulah yang telah susah payah belikan pie maker dan aturkan penghantaran pie maker ni kepada kkida...serta hadiahkan dua dari empat pie maker di atas....


 4.


dan terima kasih kkida 1001 resepi yek....kerana adakan give away ini dan keluarkan banyak juga wang untuk memastikan give away ini berjaya...



-------------------------------------------


bukan ini je hadiahnya..ada banyak lagi..korang boleh tengok di sini  ..

salah satu hadiah tersebut :

pie maker ..

kan best kalau dapat pie maker nie..import dari Australia lagi tu..hehe..


oklah, KLIK SINI untuk join..

tamat pada 10 july 2012 ..




You Might Also Like

16 kata-kata yang comel~

  1. Good Luck Sue...macam best je..nak join la hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis..jomlah join jgk..best hadiah-2 dia..

      Delete
  2. banyak GA yg ditawarkan, good luck untuk peserta

    ReplyDelete
  3. Good Luck.. Nurul pun nak join lah..

    ReplyDelete
  4. gudluck dear... ;)

    aah best;ah pie maker tu

    ReplyDelete
  5. wah menari GA ni..nanti sempat nak join jgklh....
    good luck!

    ReplyDelete
  6. Nice Blog.. feel free to visit n follow my blog back. thanks :)

    ReplyDelete
  7. salam,
    kkida nak jemput shuhada ke majlis GA yang akan kkida adakan di restoran rebung...sila confirm kehadiran ye...thanks...detail majlis ada kat blog kkida...:)

    ReplyDelete
  8. Salam Shuhada...nanti kita jumpa di sana yer...

    ReplyDelete
  9. Salam , jemput join segmen pertama saya ;)

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/07/segmen-sayaakukamek-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan dari saya, tahniah Shuhada, insyaAllah kita jumpa di sana nanti..

    ReplyDelete
  11. Syu.... Nanti kita jumpa kat sana.. :)

    ReplyDelete
  12. lain dari yang lain giveway ni..goodluck syu

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..