Pledge to Live Green

2:34 PM



Salam..

sebelum nie aku ada buat entri mengenai WWF-Malaysia’s Blogger Contest ..

kalau korang tak nak join contest nie pon takpe..yang penting jomlah selamatkan haiwan yang semakin pupus nie..mudah je caranya..

untuk membuat 'Pledge to Live Green', just ikut step di bawah..


Cara-Caranya :

 1. klik banner di bawah dan anda akan terus redirect ke website tersebut..




2. Kemudian isikan maklumat dalam kotak yang bewarna merah seperti gambar di bawah..


 3. Klik submit.



4. Done ! mudah je kan..



p/s: selamat berhujung minggu ~


 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..