jeles dengan mereka

10:24 PM



Salam..

yup..entri nie agak berbaur dengan kejelesan..

jeles mereka-2 yang dapat bergambar dengan Tun M..tapi, aku tak dapat..


masuk paper kot..jeles-2..hehe (gambar amik di fb)


semalam actually ada satu program di HUKM.. program nie bertajuk Program bicara bersama Tun Mahathir ..

kalau korang nak tau pasal program tu boleh baca blog kawan aku di sini dan sini ye..

aku dapat pegi program tu kejap je..itu pon tak dapat duduk depan..duduk belakang sekali...ramai giler student yang datang..sebab nak dengar Tun M bercakap kan..

aku dapat dengar kejap je Tun M berucap..lepas tu ada lecture..so, terpaksa lah tinggalkan auditorium (tempat program nie berlangsung)..

rasa macam rugi jugak, tapi lecture mesti diutamakan kan..apa-2pon aku gembira sebab Tun M datang ke HUKM semalam..1st time dengar beliau bercakap live..hehe..

oklah, nak makan megi..lapar..

bye!



You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. bukan senang nak amik gmbr dgn tun, pastu masuk paper plak tu..saya pun jeles! hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..