Hadiah berjumlah Rm 1700 ++ bagi Cabaran Eyriqazz vs Denaihati

8:02 AM


Salam..

Rm 1700 ++ ..banyak kan jumlah hadiah yang bakal diterima pemenang bagi Cabaran SEO Eyriqazz Vs Denaihati..

ramai yang dah join..lebih kurang 60 peserta ..semua peserta hebat-2 belaka..

aku pon dah join..nie entri aku -->Eyriqazz Vs Denaihati  .. klik untuk baca ok..


so, jom tengok hadiah-2 yang bakal dimenangi pemenang Eyriqazz Vs Denaihati .
.


Hadiah : UPDAted Setakat 26 June 2012

1st Prize - RM500 Cash + ( 20,000 trafik dari Denaihati.com ) + ( iklan banner saiz 125x125 sebulan di blog cik tom)
2nd Prize - RM300 Cash + (10,000 trafik dari Denaihati.com )
3rd Prize - RM200 cash  + 5,000 trafik dari Denaihati.com
4-5th Prize - RM100 Cash + 5,000 trafik dari Denaihati.com
6-7 Prize - RM50 Cash each


Entri Pilihan terbaik - RM100 Cash +  iklan banner saiz 125x125 sebulan di blog cik tom)


(Additional RM300 Reserve Prize, masih belum decide lagi camne nak agihkan.. Total hadiah Cash dari Eyriqazz + Penaja = RM1,700)


menarik kan?? so, jomlah join..tak nak join pon takpe, boleh jadi sponsor jugak...klik sini untuk lebih lanjut..


p/s : jom join contest nie kalau nak hadiah Samsung Galaxy Tab...segalanya mungkin ! hehe.

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Tengok jumlah hadiah memang sangat mengujakan ;)

    Ramai betul penaja ;D

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..