First Says.my cashout

10:26 PM


Salam..

 akhirnya dapat jugak aku cashout earning daripada Says.my..

walaupun dah lama aku join, nie lah kali pertama cashout..

sebab aku dah lama tak aktif Says.my nie..malas nak promote-2..

tapi hari tu tetiba jadi rajin..so, dapatlah aku cashout setelah cukup Rm50..

 cukup je Rm50, terus tekan button cashout..HAHA..


button cashout akan muncul setelah cukup Rm50 ye..


Alhamdulillah..


cepat juga cashout diproses..dalam masa 3 minggu/ 20 hari..tarikh masa cashout 20/5/12 dan tarikh dapat 9/6/2012 ..

saja-2 je join Says.my nie..murah rezeki, dapatlah cashout..

korang dah join belum? kalau belum..jomlah join jugak..

buat side income sambil online-2, berfb tu..

kalau nak join boleh , KLIK SINI ye..

nak selamatkan penyu, boleh KLIK SINI..


bawah nie pulak earning setakat nie selepas cashout pada 20 May 2012..
3 minggu macam tu laa..


Earning setakat nie 9/6/2012 ..

mungkin hujung bulan boleh cashout lagi..HEHE..insyaAllah..



p/s: baru je habis tengok movie Thai - ATM ..best jugak lah..romantik comedy..hehe..
hari nie malas nak study..HUHU..


 

You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. wah,...dah cash out..tahniah..arep baru je berjinak2 dengan says nih..

    ReplyDelete
  2. smoga semakin lebat rejekinya eaa :)

    ReplyDelete
  3. tahniah,, tak tahu plak ada program ni.. tq tq

    ReplyDelete
  4. tahniah kerana berjaya dengan says.my. tapi kalau nak tahu pilihan buat duit, lawat blog saya. boleh buat banyak duit dan lagi lumayan serta cepat. =)

    ReplyDelete
  5. so nak keluarkan mcam mane lah duit tu ?

    ReplyDelete
  6. duit msuk dlm akaun bank ke slps cash out???

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,trus msuk bank..tp dlm sminggu mcm tu la bru masuk..

      Delete
  7. warghh... x fham pon nk uat mcmner...

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..