Eyriqazz Vs Denaihati

12:14 PM




Salam..

akhirnya, aku menyahut cabaran untuk join Cabaran SEO Eyriqazz Vs Denaihati ..


sebagai permulaan, jomlah berkenalan dengan ke-2 pemilik blog di atas..korang boleh klik je link di atas untuk ke blog mereka..

tapi aku tahu, rasanya kebanyakan orang dah kenal dengan mereka..

Persamaan antara Eyriqazz Vs Denaihati.. adalah mereka suka memberi tak kisahlah melalui giveway ataupun contest bak tagline Denaihati 'Hidupkan Untuk Memberi' .


pelbagai jenis contest dan giveaway yang telah dianjurkan mereka berdua..Antaranya :








 











Ada di antara contest/giveway di atas-2 nie aku join..dan ada jugak yang aku menang..Alhamdulillah..berharap mereka akan selalu anjurkan contest/giveway sebab konfom aku akan join..HEHE


oklah, sepatutnya kena bagi perbezaan mereka, tapi aku nak buat lain dari yang lain sikit..

so, aku tulis mengenai persamaan mereka dulu..





You Might Also Like

17 kata-kata yang comel~

  1. thanks sudi join..

    p.s : warna2 template nampak macam kurang user friendly skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. sme2 bro..

      yeke? ok, nnti nak kena tukar la..hehe..tq bgtau..

      Delete
  2. Good Luck ye...cantik blog..warne warni...

    ReplyDelete
  3. Tahniah bro, saya baru jugak join, sama2 kita usaha untuk menguji tahap SEO masing2. Tahinah sekali lagi..

    ReplyDelete
  4. Good luck yer Syu
    Byk dah menang dgn kontest dorang rupanya :)

    ReplyDelete
  5. Wahh top juga nih. Melompat CkTom. Terbaik Shuhada..

    ReplyDelete
  6. Good luck untuk Syu jugak ye ;)

    ReplyDelete
  7. wah dh byk menang ye.. tahniah... goodluck!

    ReplyDelete
  8. Dua-dua blogger pemurah kan :) Selamat Maju Jaya

    ReplyDelete
  9. Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..