Bertukar ke domain dot my | Thanks Ecohost.my sebab bagi FREE

8:26 PM


Salam..

yeay !! akhirnya dapat jugak bertukar ke domain baru iaitu dot my [.my]..

mesti korang jarang dengar blog yang gunakan dot my dihujungnya kan?? selalunya dot com je..



mengenai ecohost.my


kalau korang nak dapatkan domain dot my [.my] jugak, bolehlah daftar dengan Ecohost.my ..

ada pelbagai jenis pakej yang ditawarkan..antaranya :


murah giler harga !


aku dapat FREE untuk setahun..lepas setahun mungkin akan perbaharui domain dengan Ecohost.my lagi kalau service bagus..

aku dah..korang ? hehe..

 Contoh blogspot yang menggunakan domain .my :





sebarang pertanyaan mengenai korang boleh lah layari :




 Thanks  Ecohost.my


p/s : aku baru je daftar tadi..proses pendaftaran makan masa selama 2 hari bekerja..so, minggu depan baru url blog aku akan berubah..korang rasa apa url baru aku? _______________ .my ?



You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. bestnya dpt free setahun, btw thanks bagi link ke blog aku yg satu lgi tu he2

    ReplyDelete
  2. lamanya amik masa 2 hari...

    biasanya kalau pagi dah bayar, tengah hari boleh dapat dah...

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..