BE dah metered

10:39 AM


Salam..


 pagi tadi, buka akaun nuffnang..tengok-2 duit dalam akaun tu dah bertambah sikit..

dalam hati aku terdetik 'mesti BE dah metered nie'..

hmmm..memang betul pon..BE TM Kaki Bola Sponsorship dah metered..

tapi..takpe..mesti nak diganti dengan BE baru pulak..HAHA..


dah metered .

anyway, thanks nuffnang dan TM Kaki Bola Sponsorship sebab bagi aku BE nie..


p/s: hari nie aku lepak di bilik jugak..tak pegi wad..asalnya prof nak jumpa kami, tapi prof busy pulak..
boleh juga aku try habiskan cwu aku..takut tak dapat siapkan hari nie je..
chayok2!!!!




 

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. WahhH!!! masyuk gak tu..

    Takpe harap Nuffnang menggantikan dengan BE baru ;)

    ReplyDelete
  2. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit.. kalau 10 BE mcm ni dah 10+.++

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..