Anaesthesia Posting

10:13 PM


Salam.. 

Hari nie hari pertama untuk Anaesthesia Posting .. Posting nie selama 2 minggu..

sebelum nie aku dah melalui posting ENT selama 3 minggu..sepatutnya selepas ENT aku akan posting Opthal dulu..tapi tak tau la kenapa tetiba posting Anaes pulak..

time briefing pagi tadi, ada jugak la student yang datang lambat dan doc pon mula la marah-2..cuak jugak aku..nasib baiklah aku datang 2-3 minit lebih awal..selamat..tak kena marah..

rasanya doc penat kot sebab baru post-call, pastu student buat perangai pulak..
 tapi, takpe..dah lepas..

berdasarkan briefing tadi, jadual memang sangat full..banyak masa akan dihabiskan di OT semata-mata..
hari nie hari pertama, banyak lecture jer..esok baru mula masuk OT..

sepatutnya petang tadi lepas lecture, kitorang kena pergi  pre-op assessment .. tapi, ada sedikit problem, so tak dapatlah join..

hope esok doc yang in-charge dekat OT tak marah la kalau kitorang tak tau kes..

anyway, posting baru, CWU (case write up) pon baru jugak lah..nampaknya kena cari kes lagi la untuk buat cwu nie..penat cwu posting sebelum nie pon belum hilang lagi..

tapi takpe..anda pasti boleh !! chayok-2 !!!



 tengah buat procedure epidural/spinal kot.
 



p/s: rasa pelik tulis entri nie..macam dah lama tak buat entri personal.
korang perasan tak url blog aku dah berubah? thanks Ecohost.my !

bye !







 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..