T-shirt Blogger yang CANTIK - Aku Kau Kamu Blogger

8:26 AM


Salam..

masa berlegar-legar di fb semalam, ada seorang blogger ( Zatiey ) yang postkan pasal t-shirt nie..

 logo dia cantik dan besar..kalau pakai memang nampak jelaslah logo tu..

tapi, lengan pendek..kalau lengan panjang boleh jugak  aku beli..hehe..





kalau korang berminat boleh pm Zatiey.



HARGA
 RM 30 (including postage)


 MURAH kan? siap sekali dengan postage.

*update*

Atas permintaan ramai, maka baju lengan panjang aku kau kamu blogger akan dibuat,

Semenanjung Malaysia

Harga untuk Lengan Pendek ialah RM30(Including Postage)
Harga untuk lengan Panjang ialah RM32(Including Postage)

Sabah&Sarawak

Harga untuk Lengan Pendek ialah RM33(Including Postage)
Harga untuk lengan Panjang ialah RM35(Including Postage)



yes ! boleh beli..

 
 

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. tangan panjang ada juga :)

    atas permintaan org ramai :) boleh lah awk beli .heeeeee

    ReplyDelete
  2. NAK JUGA............
    leeza9931@yahoo.com
    nak order macam mana..
    saya ada blog
    http://santaileeza.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk bleh pm zatiey ye..link fb dia ada kat dlm entri..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..