Pemenang Siapa Nak Lomo Aquapix FREE ?

8:01 PM


Salam..


macam yang aku bagitau dalam entri sebelum nie..

result giveaway akan diumumkan malam nie..

sebelum tu, aku nak ucapkan terima kasih kepada semua yang dah join..

kalau tak berjaya tu, bukan rezeki korang lah nampaknya..

lain kali kalau aku rajin,aku akan buat giveaway lagi.. tapi yang simple-2 je..



okeh lah..malas nak taip panjang-2..

pemenang Siapa Nak Lomo Aquapix FREE ? ialah ......

















KLIK SINI jap......






































TAHNIAH !!!

Anda diberi masa 2 hari ( sampai 18.5.12) untuk bagi maklumat ini :

Nama :
Alamat :
No hp :
LOMO pilihan:


dan emelkan ke : syuhadasalleh@gmail.com

 jika tidak, pemenang baru akan dipilih... 


jangan lupa join contest nie, hadiah menarik...








 

You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..