LOGO HALAL ANTARABANGSA diiktiraf JAKIM

10:33 AM


Salam..

entri kali nie aku nak share senarai logo HALAL antarabangsa yang diiktiraf oleh JAKIM..


  antara gambar logo HALAL yang diiktiraf oleh JAKIM..

memang sangat banyak sebab setiap negara lain-2 logonya..
so, kalau nak tengok senarai penuh boleh tengok di sini ..


p/s: bagi aku, kalau aku tengok logo HALAL dekat sesuatu barang/makanan tu boleh dipercayai dan aku yakin, aku beli jer..kalau aku tak yakin, aku tak akan beli..yang penting kita kena yakin..sebab kalau ragu-2, better jangan beli..





 

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. info ni amat penting utk kita sbg umat islam...tq sbb sudi share n sy nk mohon share plak utk kengkawan kita yg mana msih belum tahu ttg info ni....tq

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..