just a short update

7:54 PM


Salam..

dah 2 hari tak update blog..

takde idea nak update pasal ape..

padahal takde lah busy sangat posting ENT minggu nie..

takde sorang patient pon dekat wad ENT 2-3 hari nie..

yang ada pon patient yang lodger dari wad lain..

petang tadi sepatutnya aku ada ward round...

tapi, tertido pulak..so, tak pegi laa..

sebab aku oncall hari nie ..(takde la macam oncall yang sebenar..sampai pukul 10 malam je)

so, malam nie kena pergi wad la..kalau tak, doc tak sign logbook untuk oncall..

dah lah minggu nie minggu ke- 3 ataupun terakhir posting ENT..

kena penuhkan logbook secepat mungkin..

btw, dah ada patient ENT di wad petang tadi (kawan aku cakap)..dah lama rasanya tak pegi clerk patient di wad..

oklah, just a short and quick update je..

jom tengok video di bawah..

orang Malaysia menari Kpop .. Jadi ke??





p/s :jangan lupa join contest nie kalau nak menang cash ye..


 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..