jom main game nie !

8:07 AM


Salam..

selamat pagi semua !!

 nie adalah entri autopublish ..

saja menaip entri nie sebelum tido semalam..

pagi nie aku ada 2 lectures ..dan petang pon ada 2 lectures juga..

hope petang nanti tak mengantuk macam petang semalam...

pagi nie pukul 10 kena pegi wad..akhirnya dapat juga masuk wad setelah 2 minggu ( minggu kedua ) di posting ENT ( Ear, Nose & Throat )

banyak benda baru yang aku belajar dalam posting ENT nie..nanti kalau rajin, aku citer..tapi aku nie agak pemalas..hoho..ooh, for ur information, aku dah tahun 4 sekarang..hehe..tinggal lagi setahun aje sebelum tamat..insyaAllah..

oklah, aku just nak share satu game menarik dengan korang nie..




Win a customised couture piece and an exclusive MAGNUM accessory by playing this game!


bye.

 

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..