Hari terakhir Pre-Order LOMO

8:09 AM


Salam.. 

bagi sesiapa yang nak beli LOMO Aquapix yang comey nie, silalah berbuat demikian secepat mungkin..

hari nie tarikh akhir bagi pre-order yang bermula dari 23 April 2012 sehingga 5 Mei 2012 ..

 Pre-order seterusnya akan dimaklumkan kemudian..

terima kasih kepada yang dah beli daripada aku..insyaAllah, seminggu lepas tarikh tutup pre-order nie, LOMO akan sampai ke rumah anda..

bagi yang dah order tapi belum membuat bayaran, order tu belum dikira lagi dan jika memang nak beli betul-2 silalah buat bayaran selewat-2nya hari ini..

kalau tak, boleh tunggu untuk next pre-order ye..

yang masih berminat untuk order boleh ke sini..

 p/s: hadiah LOMO untuk GA' Siapa Nak Lomo Aquapix FREE ? ' akan diorder dari next pre-order ye, sebab tak tau lagi siapa pemenangnya so tak boleh nak beli lagi lah..



jom lihat pakej pelancongan menarik di bawah !
 
 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..