CANTIK | ARDIUM Smart Multi Pouch

6:03 PM


Salam..

Di MilkaDeal sekarang ada diskaun untuk ARDIUM Smart Multi Pouch yang cantik dan MULTIPURPOSE nie..

Harga asal adalah Rm 59 dan selepas diskaun sebanyak 54 % harga dah jadi Rm 27..harga nie dah termasuk sekali dengan postage tau..

aku survey kat blogshop lain ada yang harga Rm 35 tapi tak termasuk dengan postage lagi..kira harga nie murah jugak la..

photo
photo

Ada 6 pilihan warna..Brown, Light Pink, Red, Mint, Violet and Purple ..
 
for me, mestilah kaler biru ( Mint )..lembut je mata memandang..



photo 
Bahagian dalam pouch .. Boleh letak smartphone kalau ada..takde pun boleh letak handphone biasa 
(macam hp aku)

oklah, korang boleh KLIK SINI kalau berminat .. deal nie akan tamat dalam masa satu hari je lagi..so, kalau dah berkenan tu, jangan pikir lama-2 sangat..terus je beli..hehe


p/s : argggh..nak beli..kaler mint tu..cantik..sape nak belanja aku? cepat cakap.. HAHA..


 

You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. Ardium Smart Multi Pouch masih ada stok kah???

    ReplyDelete
    Replies
    1. x sure la..sy x jual..ce tgk website tu.

      Delete
  2. Ardium Smart Multi Pouch masih ada stok kah???

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..