update !

6:13 PM

Salam..

Selamat petang semua..

Thanks kepada semua  yang dah join giveaway yang aku anjurkan -> Siapa Nak Lomo Aquapix FREE ?

Alhamdulillah, setakat nie ramai yang dah join..
Nama peserta tak dapat update lagi sebab internet super slow ( guna Celcom broadband ).
 
So, kepada yang dah join, aku belum sempat jenguk entri korang lagi..
Nanti bila dah balik KL, aku akan update senarai peserta ye..

Sesapa yang belum join, cepat-2lah join.. kepada yang dah join pula, jangan lupa vote mereka setiap hari dan tinggalkan komen yang korang dah vote.


Lagi tinggi chance nak menang LOMO yang super CUTE tu..

Till then..bye





 

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..