Suckseed best !

8:07 AM

Salam..


malam semalam aku sempat tengok satu movei Thai nie...tajuk dia Suckseed..



mula-mula ingatkan tak best...tapi rupa-rupanya memang best..

lepas je habis tengok movie tu, terus aku search OST movie nie..

movie nie berkaitan dengan muzik, so banyaklah lagu yang ada dalam movie nie..

cari punya cari, baru aku tau yang hero dalam movie nie rupanya penyanyi jugak..

sedap pulak tu suara dia..heroin memang dah tau penyanyi sebab dia pandai menyanyi dalam movie nie..

lepas dah jumpa OST untuk movie nie, terus aku ulang dengar...sedappppnya suara diorang..haha..

 hero : Kao Jirayu

heroin : Nat (nama pendek je)

 2 lagu yang aku paling suka dalam movie nie :


1) Pleng Tee Chun Mai Dai Tang ( No More Tears) by Nat




2) Toom Yoo Nai Jai (Deep in My Heart) by Kao Jirayu & Nat



try lah dengar ..




p/s : movie nie best..try la tengok..terus minat lagu Thai lepas tengok movie nie ^___^

kalau nak download link, komen ye..nanti aku share..


You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..