Siapa Nak Lomo Aquapix FREE ?

11:34 PM


Salam..

Dah lama aku tak anjurkan apa-2 giveaway..

disebabkan rezeki aku agak murah baru-2 nie, jadi aku nak anjurkan satu giveaway yang bertajuk ' Siapa Nak Lomo Aquapix FREE ? '






Cara Untuk Join :

1) Follow blog ini. ( Taknak follow pon takpe)


2) Buat satu entri mengenai giveaway ini dengan tajuk ' Siapa Nak Lomo Aquapix FREE ? '



Cara-2 untuk mengundi boleh lihat di sini.


4.Alang-2 dah LOGIN (guna fb account ), boleh vote untuk mereka ini sekali .





5) Daftar HZtours (tak wajib)
Cara untuk mendaftar boleh lihat di sini..


6)  Tolong LIKE & SHARE entri --> Segmen Klik Like/Share dan menang RM50 X 6. (tak wajib)


7) Done. ! Tinggalkan link penyertaan di kotak komen entri ini.

1. link entri
2.LOMO pilihan anda (kalau menang).


Giveaway ini bermula dari 27.4.2012 - 13.5.2012 ..

Pemenang dipilih menggunakan random.org..Setiap kali anda votes, sila bagitau ye..lagi tinggi chance untuk menang..just tinggalkan komen bagitau yang anda dah votes beserta dengan url blog..

HADIAH ?

1x LOMO Aquapix .

Notes : Pilihan LOMO boleh dilihat di sini.


THANKS..^____^


p/s : dah lama tak buat GA..kalau ada yang tak kena, bagitau ye..


 

You Might Also Like

126 kata-kata yang comel~

  1. ainaaa joinnn :D mudah-mudahann menang :) aminn :)

    http://ainafarahindomo.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn..insyaAllah ye..votelah tiap-2 hari..lg tggi chance utk menang..
      thanks join ye..

      Delete
  2. wow! i'd love that lomo camera! ;D

    ReplyDelete
  3. http://ezzamalik.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  4. Boleh tak saya nak letak gambar Lomo pilihan saya dalam entry ?

    ReplyDelete
  5. asalamualaikum
    nur join
    http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  6. Morning.. :D

    Mori nak camera lomo percuma.. dah ikut smua peraturan kak. :D
    nie url blog mori..

    http://dashura-adbot.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    thank you..

    ReplyDelete
    Replies
    1. moning..

      okeh,dik..thanks join ye..

      ada rezeki, leh dpt lomo tu..

      Delete
  7. Darwish join..
    Moga2 ada rezeki kali ini !
    Darwish dah vote untuk semua


    http://speak-to-me-pokemon.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  8. bismilahirahmanirrahim .
    iffah join . minta-2 menang . aminn .
    dah vote da >.< hihi

    http://eiyfacyunk.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...nk join jgk..
    http://missmyra0810.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html
    sy suka sgt lomo yg white tu cantekk sgt...

    ReplyDelete
  10. http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    join.. bismillahirrahmanirrahim.. harap yati dapat lomo tu.. yati janji akan vote setiap hari insyaALLAH..

    BTW.. LOMO yang kaler white n pink tuh..

    nak menang keyhh

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. sye join, hope bertuah :)

    http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    done vote utk hari ni, sye akn vote akk stiap ari :)

    ReplyDelete
  13. nak join ^_^

    http://appleshera.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  14. nak join takbule.. bila tang tang ade kena like fb ney susah ck8 ... T_T
    kerengga takde fb.. :( mahap la takdpt nak join .. sobsobsobs .. sedey gilak.

    ReplyDelete
  15. http://amercorner.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    haaaa kan dah join, tiup sikit fuh fuh dapat menang lomo and buat giveaway balik hak hak :D

    ReplyDelete
  16. http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  17. saya join sudahh , harap harap saya boleh menang . itupun kalau ada rezeki :)

    ReplyDelete
  18. http://www.feetdrunk-lightlove.co.cc/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html



    Joinn, dh vote dan semua syarat kt situ. Hope gila nk menang <3 AMIN!

    ReplyDelete
  19. JOIN, harap sangat dapat camera itu ... "3

    http://salma-salsabilla.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  20. join. saye dah voted sume.
    http://lovegiveaway.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  21. join!nk mng2!
    http://superbgirldiary.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html
    saya da vote!

    ReplyDelete
  22. join. semua dah voted n follow this blog (:

    http://nineteencapri.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  23. http://02-99-97.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html


    warna putih.. heh ^^

    comel!

    ReplyDelete
  24. bismilahhirahmannirahim,
    harap dpt Lomo tu :)

    http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  25. Join :)

    http://puteri-zelynn.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  26. salam akak...

    saya join..n sy pn dh vote akak

    http://dirimuberharga.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  27. Saya join dengan penuh harapan semoga dapat LOMO..

    http://shayeaien.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  28. http://gilecontest.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    join smbl vote bnyk2 :D

    ReplyDelete
  29. k aina dah vote unutk harii ini :)

    ReplyDelete
  30. Salam, shida join GA ni. hope menang, amin.. shida dah pun vote :)
    http://blogskin-shida.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  31. http://takemyheart-superman.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    DAH VOTE SEMUA , INSYAALLAH KALAU ALLAH IZINKAN ADE REZEKI ;) HMM AMIN . KALAU MENANG PZA NAK COLOUR PURPLE ;) SUMPAHH LAWA . DAH MACAM MACAM JOIN CONTEST/GIVEAWAY LOMO TAPI TAK PERNAH DAPAT . HOPE KALI NI DAPAT ;> AMINN

    ReplyDelete
  32. Dah vote :D Harap2 ada rezeki~

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  33. Akak, I already Vote for you >.< Hope I win.
    http://miaaofficialblog.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  34. bismillah....
    saya join sekaki :D
    http://dklicker.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  35. salam...sy dh vote akak utk ari ni =)

    ReplyDelete
  36. aina vote lagii untukk harii nihh :D

    ReplyDelete
  37. join . harap-harap menang :D

    http://szgiveaway.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum..dah vote:]
    http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  39. saya pun join jugaa.
    http://siadlina.blogspot.com/2012/04/lomo-aquapix-free-sapa-taknak-kann-saya.html

    ReplyDelete
  40. saya mauu join :)

    http://aiskrimbiru.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  41. http://aiskrimbiru.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    saya joinn

    ReplyDelete
  42. http://aiskrimbiru.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    saya joinnn

    ReplyDelete
  43. http://aiskrimbiru.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    saya joinn

    ReplyDelete
  44. join
    http://paripariburuk.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  45. http://joannalifestory.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-free.html

    Hai sis , saya join GA awesome ni . Harap-harap boleh menang , amin ^^
    Kalau saya menang saya nak yang Stripes love tu , dah lama dh nk bende ni tpi smpai sekarang tk dpt2 TT^TT

    ReplyDelete
  46. As-salam..

    Kak Nida turut serta.. moga-moga ada rezeki... ameeeeennn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html
    LOMO pilihan :Stripes love

    id follower: Nida
    id FB: Along Nida

    tq:)

    ReplyDelete
  47. http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    Saya Join Giveaway ni.......Saya Nak Lomo Light Blue.....Saya dah vote semua tapi yang Daftar HZtours (tak wajib) tu saya tak boleh sign up sebab kena guna nombor IC....Saya baru darjah enam , saya mana ada IC lagi.....Kalau ada yang belum saya vote atau apa-apa sahaja tolong beritahu ye.....harap-harap menang , amin..........

    ReplyDelete
  48. http://bellatinggi.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    Harap-haraplah saya menang.. Amin :') Semoga doa saya ni termakbul.

    ReplyDelete
  49. http://akranaismine.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html



    atul pon nak jugak join , atul harap atul bole menang :') aminnnnnnnn

    ReplyDelete
  50. join..:)

    http://cikpuanmudaumi21.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  51. JOIN :)


    http://www.pupeliyana.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  52. http://faralalalala.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  53. Done. Join. Hope mng.. amin..
    http://my-mushie-world.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  54. nadia pun nak join

    da vote

    http://nadeya1992.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    kalau menang,nadia nak lomo-aquapix yang warna Light pink.harap-harap menang nak sangat dapat hadiah lomo-aquapix ni

    ReplyDelete
  55. nadia pun nak join jugak

    http://nadeya1992.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    harap-harap menang,nak sangat dapat hadiah lomo-aquapix ni.mintak-mintak nadia dapat la.insyaallah dengan izin tuhan kalau ada rezeki menang dapat lah hadiah lomo-aquapix.kalau nadia menang,nadia nak lomo-aquapix yang warna
    Light pink.sebab nadia suka sangat warna pink.thank you

    ReplyDelete
  56. Akak comelll. Nak join :)

    http://masitah-amani.blogspot.com/2012/05/contest-siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  57. saye join sinie:D

    http://zemumbling.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html
    saye dah ikut semua syarat2 tu, even yang tak wajib pun saye buat:D hope dapat ..:))

    ReplyDelete
  58. saya join :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  59. Salam,

    Asid baru join, good luck ya

    http://www.asida.net/2012/05/03/siapa-nak-lomo-aquapix-free/

    tq

    ReplyDelete
  60. join da..hopefully dapat.amin!bole buat g honeymoon,oops..;)

    http://luvlina.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  61. join !!

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  62. ayu dah follow blog ni..and dah vote ya!!gudluck dear ;-)

    http://arelinayu.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  63. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    hope fiqah dapat lomo tuh.. =)))

    ReplyDelete
  64. voted lagi hari ini, shared juga..

    ReplyDelete
  65. dah voted semalam , lusa, haritu, minggu lepas ;)

    ReplyDelete
  66. Join .

    http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  67. Join

    http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  68. Assalamualaikum..
    cyfa join jugak..
    da ikut syarat2nya :D
    http://cyfaaziz.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html
    semoga cyfa dapat lomo ni sebagai hadiah birthday cyfa tahun ni..
    Amin..
    good luck untuk semua jugak ya..

    ReplyDelete
  69. dah join & undi akak!!!!
    http://ceritamisspurple.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    esok saya datang untk undi lagi...

    ReplyDelete
  70. salam,

    voted, shared FB/twitter. Good luck

    ReplyDelete
  71. Salam , yuni dah join . Harap-harap menang :)

    http://dinopuccino.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    P/S : Nak vote tiap-tiap hari ! InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  72. salam

    voted shared FB/twitter. Good luck.... :)

    ReplyDelete
  73. salam

    voted shared FB/twitter.

    semoga berjaya.. caiyok2..

    ReplyDelete
  74. Salam, join sama.. Hari2 dah vote semua tu..hehe

    http://www.akmarwati.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    nnt jemput join ga akak yer :)

    ReplyDelete
  75. salam..

    jom voted shared FB/twitter.

    selamat berjaya..

    ReplyDelete
  76. Voted lagi pagi-pagi buta nih =)

    ReplyDelete
  77. dah 7 kali vote (tiap tiap hari vote) .. hope menang.. jadi tak sia2 lah vote tiap2 hari rite?

    ReplyDelete
  78. Nak join.....

    http://winnersjourney.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  79. qilaa join ye :) qilaa dah vote untuk hari ni using twitter :)

    http://rock-and-roll-babe.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  80. salam

    voted.. caiyok2

    fb, twitter, g +1 juga... :)

    ReplyDelete
  81. dah join , hrp2 dpt LOMO tu nak sngat

    http://aku-dia-danbelog.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  82. http://kite2-jew.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  83. wahh bagus ramai yang rajin voted..
    hope tuan rumah memang... caiyok2!

    voted..done for 2day

    ReplyDelete
  84. salam

    selamat hari jumaat.. voted mia liana..

    good luck..

    ReplyDelete
  85. join. 1 http://shasha-pendek.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free_11.html 2. light blue :D

    ReplyDelete
  86. http://siti-nabihah.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html
    saya join

    ReplyDelete
  87. gadis bibir seksi join jugak yee....
    http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html
    joined witn hopeness !! <3 yey

    ReplyDelete
  88. bismillahirrahmanirrahim
    mira join!

    http://mirastartstotalk2.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    semalam ngn ari nih da voted !

    ReplyDelete
  89. salam

    cepatnya esok dah closed voted ini ya

    voted lagi.. moh kita..

    ReplyDelete
  90. hari nihh ke akhir GA nihh ?? uyhhh :) ainaa votedd untukk harii nihh :)

    ReplyDelete
  91. saya dah vote 3 n 4(1,2,3)
    ni link penyertaan http://msuniversal.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

    ReplyDelete
  92. Salam..Boleh X Tolong Sponsor Lomo Camera Untuk GA Saya ?
    Kalau Sudi , Tolong Sponsor La Ye :) HOPE BALAS :D

    ReplyDelete
  93. Salam..Boleh X Tolong Sponsor Lomo Camera Untuk GA Saya ?
    Kalau Sudi , Tolong Sponsor La Ye :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..