SENYAP Vol #1.1

7:43 PM


Salam..




haa..korang semua tau tak apa tu SENYAP

SENYAP tu adalah singkatan kepada Social Enforcement For National Youth Awareness Program..Program ini diadakan untuk memberikan kesedaran IT dan  merapatkan jurang antara blogger dan Kementerian.

Kali ini, SENYAP bakal menampilkan penyanyi rap yang terkenal dengan lagu Syukur iaitu ALTIMET  dan  Bro Framestone . ALTIMET merupakan salah seorang dari Malaysian Youth Icon (MY ICON)  dan   Bro Framestone merupakan (Senyap Blogger).

Mereka akan ditemubual diatas pentas yang santai lagi rileks buat pertama kalinya di Menara Kementerian Belia Dan Sukan Malaysia, Vyrec memperkenalkan My Icon Bean Bag Talk Show.

 Jadi, kepada belia-belia (berumur 15-40 Tahun)  yang berminat untuk menghadiri program ini sila 

 Hanya 200 peserta yang pertama sahaja akan dipilih. Masa dan tempat adalah seperti dalam poster di atas.Tarikh tutup penyertaan pula pada 9 April 2012. Sebarang pertanyaan boleh dikemukakan di page RSVP dan di page vyrec.


p/s : so, siapa rasa dia belia silalah join..aku tak dapat join atas sebab tertentu.. 11 April tu cuti, so kalau tak plan apa-apa, bolehlah join..lagi satu, boleh jugak dengar talk daripada blogger terkenal, Bro Framestone yang menganjurkan Projek 100 Blogger.


You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. dah sent nama tak dgr kabar lagi dpt ke tak..mcm mana nak tau terpilih ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh check dkt fanpage diorg rsanya....

      http://www.facebook.com/vyrec

      Delete
  2. jom la join My Little Giveaway :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..