Segmen Klik Like/Share dan menang RM50 X 6

1:56 PM


Salam..


aku nak join giveaway yang dianjurkan oleh blog coretan anuar

macam dah terbiasa pulak join contest/giveaway guna blog nie..



klik banner utk join..


HADIAH ?
 

Hadiah yang akan dimenangi adalah RM50 seorang X 6 pemenang yang berjaya mendapat klik 
 like/share tertinggi

Cara Menentukan pemenang:

Setelah tempoh pertandingan ini tamat, saya akan melawat setiap blog yang mendaftar melalui link yang ditinggalkan di ruangan komen entri ini. Saya akan melihat jumlah klik like/share yang berjaya diperolehi pada entri segmen tersebut. 
Sebagai contoh seperti dalam gambar di bawah:  

Blog di atas mempunyai kedua-duanya iaitu 'like button' dan 'share button' pada entri segmen ini. Satu klik pada 'share button' dan satu klik pada 'like button' dikira mendapat satu mata.


Jadi jumlah mata yang berjaya diperolehi oleh blog tersebut adalah 220 + 209 = 449 mata.

Semakin banyak klik like/share button yang berjaya anda perolehi, semakin besar mata yang anda perolehi dan semakin tinggi kebarangkalian untuk anda memenangi hadiah yang disediakan.


pssstt...4 orang PERTAMA yang JOIN akan dapat something..jomlah join cepat !

 Jadi, jangan lupa tekan button LIKE dan SHARE ye..

Thanks..



Oh, sebelum tu..dah join ke HZtours nie?

 

You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. WAH...mcm best jerk...nak join lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best.. jomlah join..bru lg nie..

      Delete
  2. ohoo, knfem eza kalah kalau join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, blom cuba blom tahu..try la join..

      Delete
  3. nak cuba jugak walau tau akan tewas...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom2 cuba lin..syu pon xtau akan menang ke tak...tp klau bleh nk mng la, hehe.

      Delete
  4. gudluck Syu...

    tahniah mng top referral blog DH ! ;) akk pun dpt... 1st time ~

    ReplyDelete
  5. Terima kasih di atas kesudian menyertai segmen ini.. Kali ini saya menjemput anda untuk menyertai

    Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2

    Semoga anda berpeluang menjadi salah seorang pemenang Pertandingan ini.. Good Luck..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..