Kupon Pizza Hut

7:14 PM


Salam..

selamat petang semua...

exam aku dah semakin dekat ( hari selasa nie 24 April 2012 ) .. semakin takut sebab macam banyak yang tak ulang study lagi..

tapi, takpe..aku malas nak cakap pasal tu..tapi aku nak share satu benda best..

tada !!


Kupon Pizza Hut RM40 ..


3 Regular Viva Pizza + 6 Soup-Of-The-Day dengan harga hanya RM40.00 (Jimat RM36.20).

Kupon ini boleh digunakan dari  23 - 24 April 2012 SAHAJA dan untuk Take Away atau Delivery sahaja..

 okeh, boleh print kupon di sini ..

*Untuk yang order delivery, kena bayar extra RM2 utk caj penghantaran.

Oh ya , kupon nie aku jumpa kat blog 'Plain' nie ..


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..