sakit kepala

7:15 PM


Salam..

selamat petang..eh ! silap..dah nak malam..

hari nie hari 1st untuk posting reseat aku..

so, agak bersemangat untuk first day nie..

disebabkan semangat sangat, semalam tak boleh nak tidur + nyamuk yang selalu menganggu..

tapi, nasib baik bukan nyamuk Aedes.. kalau tak, naya aku..

hari nie sepanjang hari takde kat bilik setelah menyendiri selama 3 minggu di bilik..kononnya study week..

bezanya, study week dulu, baru posting dan exam..

okeh, berbalik kepada tak boleh tidur tu, benda ni menyebabkan aku tak cukup tidur dan akibatnya sakit kepala.. 




 gambar nie menunjukkan jenis sakit kepala yang ada..selalunya Tension headache la..yg disebabkan oleh stress antaranya..

kalau nak tau lebih lanjut, boleh google je..senang kan sekarang..tak pon boleh baca di sini..


oklah..malam nie tidur awal..berharap sangat posting reseat nie cepat habis dan segalanya berjalan lancar je...insyaAllah..


p/s: maafkan kalau aku agak merepek sebab tengah sakit kepala sebab tak cukup tidur sekarang nie.. T__T




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. paling tak suke sakit kepala ni =_="

    ReplyDelete
  2. Hi syuhada..contest lucky draw yg awak join kat blog kita dah dibatalkan sebab kurang mendapat sambutan...tapi saya ada sedikit saguhati untuk peserta2 yang telah join dan syuhada terpilih utk menerima saguhati dari saya...boleh x syuhada antar email syuhada ke email saya di syazriyanti@yahoo.com utk saya antar saguhati..terima kasih..:)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..