“Peraduan iPunya! Beli & Menang”P1

3:12 PM


Salam..




P1 atau Packet One iaitu pembekal jalur lebar 4G, Packet One Networks ( Malaysia) Sdn
Bhd. (“P1”) telah menganjurkan satu peraduan/contest yang sangat menarik yang dinamakan “Peraduan iPunya! Beli & Menang”P1 ..

Peraduan ini bermula pada hari ini, 20 April 2012 sehingga 17 Jun 2012.. Peraduan ini dibuka kepada para pelanggan baru mana-mana pelan P1 sepanjang tempoh peraduan.


 SYARAT-SYARAT PERADUAN


Sepanjang tempoh peraduan, para pelanggan boleh memilih salah satu daripada pakej yang ditawarkan iaitu P1’s 1) ForHome™, 2)ToGo™, atau
3) OnePlan™ yang kukuh yang didatangkan sepenuhnya dengan jalur lebar talian tetap dan sedia
guna serta servis suara pada satu harga rendah.

Untuk menyertai peraduan, para pelanggan baru hanya perlu log masuk ke akaun selia sendiri
mereka, portal nilai tambah selia sendiri pelanggan P1 dan jawab dua soalan. ( Senang je kan? )
  Pemenang akan dihubungi melalui SMS, email dan laman web P1 pada akhir Jun 2012.


HADIAH-HADIAH PERADUAN

Hadiah Utama / Grand Prize

 Volkswagen Golf TSI


Hadiah-hadiah Lain

Hadiah-hadiah lain : Samsung Galaxy Note dll..

Hadiah-2 tersebut berjumlah RM180 ribu untuk dimenangi oleh 36 orang pemenang.


bagi aku, peraduan nie memang best giler lah..just pilih pelan P1 yang korang nak lepas tu log masuk dan jawab 2 soalan je.. kemudian, tunggu panggilan daripada P1 akhir bulan Jun sekiranya korang menang salah satu hadiah-2 di atas..Peluang untuk menang tinngi tu, sebab semuanya 36 orang pemenang..kalau aku join dan aku tak dapat kereta..aku tak kisah asalkan dapat Samsung Galaxy Note pun jadi la..mesti hepi tak terkata dan akan kekal dengan P1 selamanya..hehe..
so,apa lagi, jomlah join !! tak rugi pun..internet kan merupakan satu kepeluan dah sekarang ni..

Untuk maklumat lanjut tentang peraduan dan perancangan P1,sila lawati www.p1.com.my/ipunyacontest.

You Might Also Like

20 kata-kata yang comel~

  1. your post is nice.. :)
    keep share yaa, ^^
    di tunggu postingan-postingan yang lainnya..

    jangan lupa juga kunjungi website dunia bola kami..
    terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  2. bestnya kalo menang....dapt kete pun jadiler

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu la..dpt keta pon jd laa..grand prize tu..

      Delete
  3. postingan yang sangat menarik :)
    sangat bermanfaat.. ^_^
    keep posting yaa..

    ingin barang bekas lebih bermanfaat ?
    kunjungi website kami, dan mari kita beramal bersama.. :)

    ReplyDelete
  4. P1 coverage lembab la area kediaman pcl nih...sah xde harapn menang, pcl tumpang Syu je lah nt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe PCL..lain kali bleh join lg..syu pon xjoin jgk..sbb kat umah xdpt coverage P1..hehe..

      Delete
  5. ala..xguna p1 nie..
    all da best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau camtu guna la P1, ifa..ada rezeki leh dpt keta sbijik..hehe.

      Delete
  6. i punya.. bukan u punya... hhehehee

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. join lah yong..bleh syu tumpg menang nnti..

      Delete
  8. kete VW pink tu cntik giler....

    wah, akk pun minat smasung galaxy note!

    gudluck ye dear... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..mmg cntik..klau dpt mesti lg cntik..hehe..
      syu x join pon akak..just promot je contest nie..hehe..sama la minat kita kat samsung galaxy note..

      Delete
  9. Saya berkenan dengan hadiah Samsung Galaxy Note. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..berkenan gak..bilalah nk dpt 1..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..