Music & Lyrics - Lee Junho dan Kim So Eun

8:01 AM


Salam..
Hari tu aku ada tengok realiti show korea yang terbaru kalau tak salah iaitu Music & Lyrics ..

yang aku tengok, Lee Junho dan Kim So Eun ..

 Music & Lyrics Lee Junho and Kim So Eun

diorang kena hasilkan sebuah lagu dalam masa 30 hari.. 

jom layan lagu yang liriknya ditulis oleh Kim So Eun dan melodinya dihasilkan oleh Lee Junho (2PM)..

Sad Love - Lee Jung


 lagu nie dinyanyikan oleh Lee Jung dan merupakan salah satu OST dalam Kdrama 










p/s: best jugak show nie..tapi tak setanding Running Man laa...haha..episod dia tak banyak, cuma 3 episode jer setiap couple..
kalau nak tengok, nanti aku share link untuk tengok online ea..


You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. k-pop...zaman anak2 pcl nih.

    ReplyDelete
  2. Orang Korea semua comel2 sebab tu orang kita addict dengan drama mereka kot kan :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..