menang Cool T-Shirts

12:31 PM


Salam..

Alhamdulillah..menang jugak JBCool Contest yang aku join hari tu..

nak menang, kena jadi top 5 commentator..

aku top 3..

tahniah jugak kepada pemenang yang lain esp Farah dan JT ..persaingan yang hebat antara diorang tu..


hadiah?

T-shirt JBcool

nak tengok, t-shirt tu, leh klik sini..memang COOL..


Terima kasih diucapkan kepada pihak  JBCool.




 

You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. ala tak sempat la nak join contest

    ReplyDelete
  2. :) Tahniah!

    Bila nak posing pakai t-shirt tu and update as a blog post?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..t shirt tu send kat kg..tak blik umah lg nie..hehe..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..