Lomo Aquapix RM40 ONLY including postage !

4:51 PM


Salam..

Korang suka LOMO tak?

jom tengok gambar-2 LOMO yang sangat cantik dan comel.

White


Light Blue

Light pink

Lime Green

Orange

Purple

Red



Yellow
 


Nemo
 


Flowery
 

Spongebob

Stripes love

Winnie the pooh




The films

Berminat  ? Jom tempah . Pre order :  7  Mei - 20 Mei 2012 ..
Seminggu selepas 20 Mei 2012 LOMO akan sampai di rumah anda .

 Cara order:~

Emelkan maklumat seperti berikut ;

  1. Full name
  2. Alamat rumah
  3. No. telefon
  4. Nama camera
  5. Emel
Hantar kan maklumat tersebut ke syuhadasalleh@gmail.com

  Harga : ~

        RM40 for  camera+ shipping

  RM50 for  camera+films+shipping

      RM10 for each film

   RM7 for shipping


Bayaran : ~

Maybank
( Details akan diberi selepas confirm order )

* Serious buyer ONLY..

LOMO sangat popular sekarang nie..jom dapatkan 1 sekarang jugak..





You Might Also Like

32 kata-kata yang comel~

  1. kamera mainan ke kamera betul ni? if rm40 tak include film? film nak beli kat ne ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie kamera btol..luaran je kalerfu..
      aah, x include..leh beli kat kedai gambar film tu..
      ada byk jenis film..yg nie yg kalis air nye..

      Delete
  2. Cantik..
    Nak sangat Lomo nie..Tapi xdek duit nak beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..cantik kan..xpe, simpan duit dlu..nnti dah ada, bleh la beli..

      Delete
  3. Replies
    1. mcm kamera dlu2..kena msukkan film bru bleh guna..lepas tu gi kedai utk cuci/scan..film pulak ada pelbgai jenis..tp yg nie nye kalis air..

      Delete
  4. nak2, leh bgi details kat email tak?
    farimie_roxx@yahoo.com

    tq!

    ReplyDelete
  5. syu, lomo ni macam camera time kita sekolah2 dulu tu lah? gambar dia nanti nak kena cuci pa la ek? nak tahu details jee..hehe

    filem tu ada berapa keping eh da? mksud leh amek bpa gmbr? hee~

    ( kalu leh komen kat blog tin blek ke ye.) nak thuu...hehe..^^ n cuteeeeee sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..lbih kurang la..kena tukar2 filem kalau dah abis..tak sure bape keping..nanti da bgtau..

      Delete
    2. tin, satu film tu leh amik 27 kpg gmbr ye..

      Delete
  6. pehh, mmg comil !! xpandai nak beli secara online, hehe,

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan? hehe..takpe..beli kat luar pon bleh..

      Delete
  7. cmne nk guna camera ni? sm cmera lme2 dlu eyh? yg kna cuci filem tu? hurm~ comel la.. ske sgt tgk.. tp x reti nk msok filem ny..-_-"

    ReplyDelete
  8. laaaa , syu ada blog ke ? sebab masa tuh tgk kat myforum tentang benda nih . huhuhu :)

    ReplyDelete
  9. cantik.. light pink tuh.. kita cuba dptkan dgn vote hari2 ya

    ReplyDelete
  10. hai kak , camera ni ada lagi ke ? kalau ada tolong contact saya dekat dekat number ni 0173992958 . saya nak beli :) tolong ye kak :)

    ReplyDelete
  11. akak syu , sy serious nk beli lomo ni . bole contact sy kat sni - aliyavanilla@gmail.com . tpi nk beli kat luar kat mne ye boleh jumpa . susah nk cri lomo ni kat area sungai petani . tlong eh :'>

    ReplyDelete
  12. syu , boleh contact kat no nie tak 01112987165 , nak beli lah lomo ni. tolong eyh ? pleaseee :)

    ReplyDelete
  13. Still available tak?? Urgent.. Boleh email sy di nanicounseling87@gmail.com

    ReplyDelete
  14. still available ke???

    ReplyDelete
  15. Still ade ke? teringin nak beli :( hmmmm

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..