Keywords Minggu ini - Bedak Arab

8:09 PM


Salam.. 

nampaknya bedak arab semakin femes sekarang ni..

memang ramai orang yang mencari info mengenai bedak arab..

 Bedak Arab

buktinya, untuk minggu nie 'bedak arab' adalah keyword carian terbanyak di blog aku..


Bedak Arab - sebanyak 105 carian..

Kokuryu super summer cake tu pon bedak arab la jugak ye..nama jepunnya kot..

merupakan carian teratas di google untuk keyword 'bedak arab' ..


bagi yang nak tau mengenai bedak ni, boleh baca entri sini ye..

setakat nie memang ramai yang berminat untuk beli dan ada jugak yang dah beli..tak kurang jugak yang nak menjadi agen dan yang dah jadi agen...

so,aku nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi membeli bedak arab daripada aku..

thanks a lot, ye.. ^___^


p/s: dah join ke giveaway yang aku anjurkan? jemputlah join beramai-2..


You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Hi Syuhada..:)
    Tumpang iklan ye..:)

    Kokuryu Summer Cake(Bedak Arab)now in 50gram n 25gram!

    Harga yang sangat-sangat berpatutan.. Call/sms 012-9705975 (Dyan) *Belian borong juga dialu-alukan..:)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..