Keputusan ‘Hebah & Menang PBAKL 2012’ - Minggu ke dua (26 Mac - 1 April 2012)

7:02 AM


Salam..

Mesti ramai yang dah tau pasal contest Hebah & Menang PBAKL 2012 kan?

sebanyak  RM5,300 Baucar Buku PTS untuk dimenangi..

RM50 Baucar Buku PTS akan diberikan setiap minggu kepada 10 orang pemenang..

minggu nie dah masuk minggu yang ke-3..

so,aku just nak share keputusan untuk Minggu ke dua (26 Mac - 1 April 2012)

  1. FB ID: Cerita Mamat (IC: 94xxxx-xx-xx75)
  2. FB ID: Lyssa Faizureen (IC: 92xxxx-xx-xx42)
  3. FB ID: Aizen Sousuke (IC: 80xxxx-xx-xx73)
  4. FB ID: Azrinah Al-Fateh (IC: 91xxxx-xx-xx20)
  5. FB ID: Saiyidah Omar II (IC: 94xxxx-xx-xx12)
  6. FB ID: As Raf (IC: 90xxxx-xx-xx65)
  7. FB ID: Randy Pangalila (IC: 97xxxx-xx-xx54)
  8. FB ID: Arina Nasir (IC: 94xxxx-xx-xx52)
  9. FB ID: Mohd Shafeq Feq (IC:91xxxx-xx-xx31)
  10. FB ID: Zahirul Nukman (IC: 93xxxx-xx-xx05)

TAHNIAH kepada mereka-mereka yang namanya di atas kerana berjaya mendapatkan RM50 Baucar Buku PTS..

Lyssa Faizureen dah menang 2 minggu berturut-turut..besnye dia dah dapat RM100 baucer buku..

mesti tinggi peluang Lyssa untuk menang hadiah utama bernilai RM1000..

sesiapa yang belum join lagi tu, jomlah join..mana tau rezeki korang nak menang baucer buku jugak..

KLIK SINI untuk join..

kalau korang tak nak join pon, bantu lah aku untuk menang minngu nie ye.. just KLIK ! je..^__^

thanks !

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. Hopefully . Good luck tauu ? :P Lyssa klik dah tuu ^^v

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, lyssa ada pluang besar nak mng rm1000 tu..gudluck jgk ea..bleh dtg KL nnti gi pesta buku..hehe..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..