HZtours

3:44 PM


Salam..

aku baru join satu program afflliate baru iaitu HZtours.com.my ..aku dapat tau pasal nie kat blog kacak nie lah..


Program nie sama macam Heartbeat.. mesti ramai yang dah tau pasal Heartbeat nie kan..so, aku tak payah nak cerita panjang lah..

Program nie akan bayar kita melalui 2 cara..Sama ada bayaran komisen atau satu lagi melalui jumlah klik yang kita berjaya  kumpulkan..

masa nak daftar tu, korang boleh pilih yang mana satu daripada 2 pilihan di atas tu..bagi aku, aku suka yang klik-2 tu kot..senang sikit..

Kalau korang join yang klik-2, minimum payout cumalah RM50 sahaja dan 1 klik bersamaan dengan RM0.08. Bagi yang komisen tu pulak, kalau ada yang beli pakej  HZtours melalui link affliate korang, korang akan dapat komisen sebanyak 7-10%..

oklah, kalau korang nak daftar, klik link di bawah ok..

daftar HZtours.com.my ..dah selesai daftar, automatik korang dapat RM10 ..

jomlah join, program nie baru lagi..

p/s: aku dah tengok pakej pelancongan yang ditawarkan HZtours.com.my nie..macam menarik je..
p/s/s: lega dah habis exam teori dan OSCE..cuma tinggal short case je lagi Jumaat nie..





You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Replies
    1. aah, menarik kan? bleh jgk tgk pakej2 bes kat situ..mna tau nak g melancong ke..

      Delete
  2. Wah macam best je ni..nak cuba gak le.. :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..