Feast of the Gods

7:36 PM


Salam..
dari semalam lagi aku ternanti-2 episod baru kdrama King 2 Hearts & Rooftop Prince.

tapi, tak keluar-2 jugak..
rasa macam nak tengok je yang RAW ( takde subtitle ) ..

tapi, tak best la..sebab tak paham sangat..

lambat sangat diorang subbing kali nie..

so, sementara menunggu kedua-2 drama tu ada subtitle, aku layan dulu Kdrama Feast of the Gods ..



tak sure la Kdrama nie best ke tak sebab aku tak tengok lagi..

kejap lagi baru nak tonton..nak gi solat Magrib jap..

rasanya best kot sebab aku baca komen kebanyakan komen positif jer..

yang aku pasti drama nie berkisar pasal makanan..tengok tajuk pon dah boleh agak..lebih kurang macam Kdrama Kim Tak Goo dulu tu..



try la tengok trailer tu..maaf sebab takde subtitle..


segmen best ! nak menang RM50 ?  (dah nak tamat dah..cepat join!)

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..